Återigen har jag åkt på halsfluss i samband med att dagis drar igång                            

Återigen blev jag tvärsänkt, förmodligen straffade kroppen mig lite extra då jag valde att ignorera alldeles för höger feber till en början och bara jobbade på..

Men idag var krafterna hyfsat tillbaka så att jag kunde ge mig ut för att andas lite frisk luft en stund tillsammans med barnen, kameran fick också följa med då jag saknat att fotografera                                                                                                                                                        

Vi åkte upp till delsjön där dom kunde springa av sig och gunga lite, såg helt sjukt ut när det kom hur många kanoter som helst åkande emot stranden helt plötsligt. Det skulle visa sig att det var en skolklass som varit på läger och det lät på dom som att det hade varit riktigt kul:-) Efter detta gick vi självklart till Kaffestugan Lyckan för att fylla på lite energi och titta på kaniner                                                                                                             

Sedan var det bara till att åka hem och vila igen för i morgon då jäklar skall jag till jobbet igen!

Comment