Jag själv har verkligen hittat min träningsform i Crossfit, jag har alltid gillat att träna och prata om träning, men med Crossfit så känner jag att det verkligen är något jag brinner för. Extra kul blir det när knoddarna vill göra som sin pappa och köra Crossfit Kids, riktigt häftigt att se vilken kroppskontroll de små liven börjar få, att bieffekten är att de blivit lika knäppa som en själv och kan börja köra Thrusters, Burpees mm på lekparken är väl något man får vänja sig vid. Blir spännande att se vad sommardagarna på stranden kommer innehålla för aktiviteter i år:-) För er som är nyfikna på crossfit kids så finns det massor av information här http://www.crossfitkids.com/ och www.crossfitgothenburg.se är stället vi kör på. Här följer lite bilder från senaste kids, dock var det ett stort bortfall av barn denna dag, inget som påverkade de som var med dock

 

Comment