Andra året i rad som det på Nationaldagen dukas upp för lite festligheter på Storgatan. Det började lugnt på förmiddagen med streetbasket och den rullande Dj-bilen från Red Bull, Mahognygaraget hade dukat upp med kaffe av alla de slag i sitt "garage" och paella med graffiti på innergården, utanför på gatan hade de dessutom ordnat med vinylförsälning och en scen där det varvades livemusik med skivvändande Dj´s. Red Rose tattoo hade bra drag med besökare då de körde kampanj på tatueringar denna dag. Dagens höjdpunkt kom dock på kvällen då vi gjorde ytterligare ett besök hos Mahognygaraget, egentligen utan några som helst förväntningar. Vad nöjda vi blev att vi åkte tillbaka. För just före vi kom dit hade bandet The Guilt börjat att spela och jädrar vilket drag det var, en sådan energi och inlevelse dessa två artister hade, galet bra! Som grädde på moset blev vi sedan medryckta på lite grillning nedanför allén (Om du läser detta Per, så var det bland de bästa burgarna jag blivit bjuden på, tack igen:-)) Blir spännande att se hur nästa års firande kommer att se ut.

Comment